Raised: 0€ /0€

Centre multimedia de învăţare la distanţă

Noi credem că uneori golul distanţei poate fi înlocuit de cunoaştere.

Comunităţile rurale în care lucrăm sunt destul de subdezvoltate şi izolate. În astfel de împrejurări accesul la noi oportunităţi educative este mult mai limitat comparativ cu zonele urbane.

Totuşi, în zilele noastre, tehnologia ne poate ajuta să depăşim aceste limite şi să oferim cu uşurinţă o educaţie excelentă tuturor. După cum bine ştim, România deţine unul din cele mai bune servicii de internet din lume. De acest serviciu se bucură şi satele în care ne desfăşurăm noi activitatea, astfel că ne-am gândit la crearea a 4 Centre de Învăţământ la Distanţă, ce au ca scop suplinirea lipsei de resurse umane din zonă.

Fiecare centru va fi echipat cu tot ce este necesar (video proiectoare, calculatoare etc.) pentru a aduce întreaga lume la un click – distanţă de Gorj. Încă din 2017 am început să dezvoltăm acest model în rândul tinerilor (Adina, prima noastră studentă, este un bun exemplu). Din păcate însă, din lipsa resurselor, până acum au existat doar meditaţii individuale prin Skype.

Dezvoltând cele 4 Centre de Învăţământ la Distanţă, după modelul Khan’s Academy, vom putea asigura o educaţie de calitate celor peste 150 de copii din comunităţile gorjene.

Astfel vom avea “de cealaltă parte a ecranului” educatori şi profesori ce pot îmbunătăţi substanţial cunoştinţele elevilor în matematică, limba engleză, limba română şi multe altele.

EURO: RO66BTRLEURCRT0299131601

RON: RO19BTRLRONCRT0299131601

BANK: Banca Transilvania

Leave Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *